Cantare de verificare pentru aplicatii generale

Previous Image
Next Image

Cantare de verificare in linie de tip “chain”

Previous Image
Next Image

Cu o viteza mare de verificare, control si rejectie, de pana la 700 produse pe minut, pentru cutii de carton cutii metalice si sticle.

Cantare de verificare pentru cutii metalice

Previous Image
Next Image

Cantare de verificare pentru cutii metalice inchise sau deschise. Nu afecteaza integritatea procesului de sterilizare la cald.

Cantar de verificare in combinatie cu detector de metale

Previous Image
Next Image

Cantare de verificare pentru saci si cutii mari


Cantare de verificare heavy duty


Cantare de verificare heavy duty: sunt proiectate pentru mediu industrial, pentru viteze de pana la 100 produse pe minut si greutati de pana la 50 kg.

Cantar de verificare industria farmaceutica

Previous Image
Next Image

Cantar de verificare industria farmaceutica: este un echipament de viteza mare si de inalta precizie in conformitate cu cerintele din domeniu. Echipamentul este extrem de flexibil putand fi folosit pentru pachetele, blistere, cutii de carton, sticle de plastic, etc. In functie de varianta constructiva pot citi coduri 2D Data Matrix si pot tipari date in vederea verificarii trasabilitatii produsului.

Pentru detalii tehnice vizitati site-ul producatorului:

www.thermoscientific.com/productinspection

Echipamentele combina tehnologia de cantarire cu o varietate mare de solutii suport pentru diferitele aplicatii: viteza de lucru ridicata, precizie mare de cantarire. Sunt usor de utilizat si intretinut. Precizia este cel putin egala cu standardul cerut de piata.