FV-025

FV-210

In combinatie cu un dozator volumetric cu cupe/surub/pompa poate ambala produse granulate/pulverulente/lichide. Pentru dozare precisa sau pentru produsele ce nu au densitatea constanta, echipamentul se combina cu un dozator gravimetric, de regula un Multi-Head Weigher:

FV-025-Multih-rs

FV-210-Multih.-rsh

Tipul de dozator Multi-Head Weigher depinde de tipul de produs: (fragil, voluminos, cu greutate mare/mica pe unitatea de produs), viteza de ambalare, precizia ceruta, sau in functie de gama de greutati pe punga.
Configuratiile disponibile sunt in functie de: tipul produsului (ca mai sus), dimensiune punga, tip de punga: “Perna”, “Fund rectangular”, cu “Zip” sau cu sudura pe muchiile verticale “Stabilo bag”.

Grupaj-verticale-1

Grupaj-verticale-2

In cazul produselor fragile, masina de ambalat poate fi inclinata fata de verticala (produsul cade, in interiorul tubului formator, ca pe un topogan) pentru a impiedica spargerea acestuia.

Pentru detalii tehnice vizitati site-ul producatorului:

www.tecnopackspa.it

Masina de ambalat pe verticala este un echipament cu cea mai larga gama de produse de ambalat. Oferta Promo-Pack cuprinde solutii simple pentru produse simple dar mai ales solutii pentru aplicatii care necesita tehnologii speciale