Masini de ambalat in pungi “Stick”

Masini de ambalat in pungi “Stick”: in functie de aplicatie acest tip de masina poate fi folosit la ambalarea pulberilor, lichidelor sau granulelor. Dozatoarele sunt de tip volumetric, reglabile ca si volum (implicit greutate). Numarul de linii de ambalare (numarul de pachete produse simultan) depinde de latimea unui pachet si/sau cerintele de productivitate:

Lichide:

Previous Image
Next Image

Granule:

Previous Image
Next Image

Pulberi:

Previous Image
Next Image

Masini de ambalat in punga “Tetraedru” sau “Stick”:

Acest tip de masina este gandita sa produca pachete tubulare cu sudura pe trei laturi cu forma de tetraedru sau stick. Tipul de produs ambalat poate fi pulverulent sau granulat, cu reglaj de volum.


Masini de ambalat cu sudura pe 4 laturi:

Masini de ambalat cu sudura pe 4 laturi: Diferitele variante constructive pot ambala , lichide, granule, pulberi sau pulberi+lichide. Ca si domenii de utilizare: alimentar, farmaceutic, cosmetic, chimic.

Previous Image
Next Image

Linii automatizate de ambalare

Linii automatizate de ambalare: Masinile de ambalat stick/4 laturi/tetraedru pot fi combinate cu dispozitive optionale: echipamente de grupare si transfer, conveioare,cantare de verificare dinamice, re-ajustarea automata a dozei independenta pe fiecare linie de ambalare, rejectia pachetelor neconforme, statii rotative “Pick and Place”, cititor de coduri cu bare, unitate de codare, formatoare de cutii, sisteme de inchidere automata a cutiilor in care sunt descarcate pachetele, rejectia cutiilor goale sau defecte.

Previous Image
Next Image

Pentru detalii tehnice vizitati site-ul producatorului

www.schmucker.it

Daca doriti sa ambalati produse lichide, granulate sau pulverulente- alimentare, chimice, cosmetice sau farmaceutice-in doze mici- veti gasi in oferta Promo-Pack acele echipamente care ambaleaza in pliculete cu sudura pe patru laturi sau pachete tubulare (stick sau tetraedru). Puteti s-o faceti la viteza mica sau la viteza mare (pe mai multe linii ale aceleiasi masini). Puteti combina aceste masini cu acele echipamente auxiliare atat de necesare unei productii moderne: pentru identificare, codificare, verificarea greutatii sau a contaminarii. Puteti sa le completati cu echipamente de ambalare secundara specifice acestui tip de ambalare: cutiute de carton, display-uri sau pungi.