Masini de ambalat in folie termocontractibila

 In diferitele forme constructive pot ambala produse “Single”sau grupate. Alimentarea cu produs poate fi facuta manual sau automat iar masina poate fi combinata cu cantar de verificare, detector de metale sau etichetator. Impreuna cu un sistem de ambalare primara (orizontal sau vertical) in amonte si cu un sistem de paletizare in aval se poate realiza o linie completa de ambalare primara, secundara, logistica.

Echipamente de depaletizare

Echipamente de depaletizare: Un instrument foarte util in optimizarea startului procesului de productie:


Umplerea automata a cutiilor de carton

Umplerea automata a cutiilor de carton: pentru, pungi, pachete:

Previous Image
Next Image

Sau pentru sticle, recipienti de plastic, etc, cu sau fara insertie de separatoare intre produse.

Previous Image
Next Image

Solutii de ambalare in cutii de carton 3 in 1

Solutii de ambalare in cutii de carton 3 in 1 : Un singur echipament realizeaza cele trei etape ale unei ambalari in cutie de carton: formarea cutiei, umplere cu produs, inchidere automata.

Previous Image
Next Image

Formatoare pentru cutii de carton

Formatoare pentru cutii de carton ce acopera o gama larga de aplicatii, cu asamblare hot-melt sau banda adeziva.

Previous Image
Next Image

Paletizare

Paletizare cu echipamente clasice sau robotizate pentru orice fel de aplicatie in functie de dimensiuni, tip de produs: pachete shrink, cutii de carton, saci, etc.

Previous Image
Next Image

Gama de echipamente de depaletizare, cartoning, paletizare, etc este completata de: echipamente de introducere separaratore pentru recipienti, benzi de transport, echipamente de aliniere/sortare/separare, verificarea greutatii, elevatoare, paletizare in folie strech, etc.

Previous Image
Next Image

Pentru detalii tehnice vizitati site-ul producatorului:

www.tmgimpianti.com

Dupa cum se vede in prezentarea de mai sus Promo-Pack are solutie pentru orice tip de aplicatie ce presupune ambalarea secundara pentru produse alimentare, chimice, constructii, bauturi alcoolice sau ne-alcolice: in folie termocontractiva, in cutii de carton formate si inchise automat, cu sau fara separatoare pentru produsele casante (bauturi alcolice/vinuri/bere). De asemenea poate sa va ofere echipamente de paletizare/depaletizare impreuna cu echipamente de legatura cu ambalarea secundara.