Masini de ambalat orizontal de viteza mica/medie

Previous Image
Next Image

Masini de ambalat orizontal de viteza mica/medie pentru aplicatii cu alimentare manuala a produsului de ambalat.

Masini de ambalat orizontal “Box Motion”

Previous Image
Next Image

Masini de ambalat orizontal “Box Motion”: Sudura/taierea transversala se face printr-o miscare verticala a capului de taiere/sudura. Acest tip de masina asigura o sudura transversala mult mai buna decat in cazul clasic (cu cap rotativ). Acest tip de masina este strict necesara pentru produsele ce necesita ambalare in atmosfera modificata sau in cazul produselor inalte ce depasesc 120 mm (cum este cazul cozonacului).Pot fi de asemenea construite cu grupul suport bobina superior sau situat sub conveior, pentru produse fragile, flexibile sau pentru cele care lasa firimituri ( ce compromit sudura longitudinala).

Masini de ambalat orizontal de viteza/productivitate mare

Masini de ambalat orizontal de viteza/productivitate mare (250-400 pachete pe minut- sau mai mult). In general sunt combinate cu sisteme de alimentare automata cu produs. Ca si variante constructive: grupul suport de derulare a filmului situat deasupra conveiorului de alimentare cu produs (clasic), sau situat sub conveior, pentru produse fragile, flexibile sau pentru cele care lasa firimituri ( ce compromit sudura longitudinala).

medium_2014430_184016_HCZOKW

medium_2014430_184237_BB8WCU

Masini de ambalat specifice

Masini de ambalat specifice: Construite special pentru anume aplicatii: de exemplu Branzeturi, Mezeluri

Fp-027-rs

Linii complet automate de ambalat orizontal

Linii complet automate de ambalat orizontal: O combinatie compacta de de echipamente de preluare de pe linia de productie, echipamente de aliniere/grupare, alimentatoare automate si masini de ambalat orizontal, primare.

Pentru produse “single”.

Alim.-Aut.-1-rs

 

Alim.-Aut.-3-rs

Alim.-Aut.-2-rs

Sau pentru produse multiple in pachet (biscuiti, napolitane, etc)

Biscuiti-rs

Preluarea de la linia de productie se face cu sisteme robotizate ‘Pick and place”,

Alim.-Aut.-Robo-rs

Ambalarea secundara: Produsele odata ambalate “Single” pot fi grupate cu sisteme robotizate si ambalate pe o a doua masina orizontala sau in cutii de carton/”display cu erectia si inchiderea automata a acestora.

Amb.-Sec.-2-rs

Amb.-Sec.1-rs

Linii complet automate de ambalare pe orizontala

Packaging-line_B05-rs

Packaging-line_B01-rs

Packaging-line_01-rs

Pentru detalii tehnice vizitati site-ul producatorului:

www.tecnopackspa.it

Ambalarea pe orizontala este domeniul forte in oferta Promo-Pack. Solutiile disponibile acopera toate domeniile acestui tip de ambalare: Produse simple, produse cu forme neregulate, flexibile sau fragile, produse ambalate pe muchie sau in teancuri, grupate sau suprapuse, produse alimentare sau non alimentare. Echipamentele pot fi simple cu alimentare manuala sau integrate cu alimentatoare automate sau robotizate, integrate cu echipamente de ambalare secundara sau pot fi linii complete de ambalare ( alimentare automata+ambalare primara+ambalare secundara).