Detector cu raze X cu scop general

Previous Image
Next Image

Detector cu raze X cu scop general: detecteza o gama larga de tipuri de contaminari si verifica integritatea produselor.

Detector cu raze X pentru produse vrac


Detector cu raze X pentru produse vrac folosite ca si ingrediente in procesul de productie ca si pentru produsul final ambalat. Produsele vrac pot fi: nuci, alune , fistic, seminte, fructe sau legume.

Detector cu raze X de putere

Previous Image
Next Image

Detector cu raze X de putere: dotat cu tehnologie de ultima generatie pentru detectie si analiza de imagine. Esteb proiectat pentru produse mari sau dense si viteza mare. Dotat cu tub si sistem de detectie dual poate fi folosit in aplicatii alimentare sau farmaceutice la detectia “glass in glass”.

Detector cu raze X cu tun vertical

Previous Image
Next Image

Detector cu raze X cu tun vertical pentru produse ambalate plate:. Acopera o gama larga de aplicatii in industria alimentara acoperind standardul HACCP privind calitatatea si siguranta alimentara.

Detector cu raze X cu inspectie laterala

Previous Image
Next Image

Detector cu raze X cu inspectie laterala: pentru detectarea obiectelor straine in sticle si borcane.

Pentru detalii tehnice vizitati site-ul producatorului

www.thermoscientific.com/productinspection

Detectoarele cu raze X promovate de Promo-pack asigura protectia impotriva contaminarii cu metal, piatra, sticla sau alte obiecte cu consistenta densa. Pot asigura inspectia pentru orice tip de prezentare a produsului: ambalat, vrac sau transportabil pe tevi, cu dispozitive optionale pentru manipulare, rejectie sau alte aplicatii specifice. Pot masura masa, nivelul de umplere, integritatea produsului si multe alte sarcini.