Firma PROMO PACK reprezinta interfata de colaborare dintre producatorii de echipamente si clienti

Indiferent daca doriti, pentru afacerea dvs., o linie de productie (procesare) pentru biscuiti, ciocolata, fursecuri, rulada sau alte produse, sau doriti achizitionarea echipamentelor de ambalare a acestor produse, firma PROMO PACK va ofera un pachet complet de servicii pentru a face cat mai usoara alegerea si folosirea acestor utilaje.

Consultanta in alegerea echipamentelor de ambalare si a liniilor de productie

Ajutarea clientului pentru alegerea celor mai potrivite masini si echipamente de ambalare (packaging) pentru biscuiti, ciocolata, fursecuri, rulada, sau alte produse, sau a liniilor de productie (procesare), din punct de vedere al tipului de ambalaj (tip punga), al preciziei, al productivitatii si chiar al spatiului disponibil pentru desfasurarea activitatii.

Toate acestea se traduc prin alegerea configuratiei optime a acestor masini si echipamente de ambalare (packaging) si a liniilor de productie (procesare).

Oferte imbatabile pentru echipamentele de ambalare si linii de productie

Oferim suport in transferul ofertei de la producator catre beneficiar si traducerea ofertelor in limba romana.

Explicarea rolului tehnic al componentelor ce constituie echipamentele de ambalare pentru biscuiti, ciocolata, fursecuri, rulada sau a altor produse de patiserie, panificatie, cofetarie, sau a componentelor liniilor de productie ale acestor produse finite.

Descrierea in detaliu a elementelor si a componentelor utilajelor de ambalare si a liniilor de productie.

Negocierea ofertelor echipamentelor de ambalare si a liniilor de productie

Un avantaj deosebit de important, care ne pune deasupra concurentei in ceea ce priveste ofertele de pret pentru echipamentele de ambalare (packaging) si a liniilor de productie (procesare) este posibilitatea negocierii cu beneficiarul a acestor oferte de pret.

Rolul Promo Pack in aceasta mediere dintre producator si beneficiar este de a optimiza investitia (contractarea) pentru ambele parti implicate in procesul de achizitionare al echipamentelor de ambalare (packaging) pentru biscuiti, ciocolata, fursecuri, rulada, sau alte produse, sau a liniilor de productie (procesare) pentru aceste produse.

Facilitarea obtinerii unui pret optim care sa reflecte raportul de calitate reprezinta un avantaj important in derularea afacerilor clientilor nostrii.

Instalarea echipamentelor de ambalare si a liniilor de productie

Indiferent daca ati achizitionat un echipament de ambalare (packaging) pentru produse de panificatie, de cofetarie, sau de patiserie, pentru biscuiti, rulada, ciocolata, fursecuri sau o linie de productie (procesare) a produselor mentionate mai sus, firma Promo Pack ofera clientilor sai servicii de instalare si punere in functiune a acestor utilaje.

In functie de complexitatea utilajelor achizitionate, Promo Pack va poate pune la dispozitie o echipa proprie de tehnicieni sau poate reprezenta interfata intre echipa de tehnicieni a producatorului echipamentelor si dvs. ca beneficiar.

Asistenta tehnica

Promo Pack ofera clientilor sai servicii de asistenta tehnica a echipamentelor de ambalare (packaging) pentru produse de patiserie, cofetarie, panificatie si a liniilor de productie (procesare) a produselor aferente domeniilor mentionate mai sus:

  • - in garantie
  • - post garantie, pe baza de contract